Betere Relaties Met Iedereen

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

In dit artikel ga ik nader in op de training “Betere Relaties Met Iedereen” van Frank de Moei.

Deze training is niet alleen ontwikkeld voor mensen die in een moeilijke relatie zijn met hun partner. Maar ook wanneer je moeite hebt met bijvoorbeeld bepaalde familieleden of collega’s of misschien wel met iedereen.

Wanneer je merkt dat je door je relaties vaak boos, of verdrietig bent is het wellicht een goed idee om daar eens nader onderzoek naar te doen bij jezelf. De training “Betere Relaties Met Iedereen” van Frank de Moei is daar speciaal op toegespitst.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

Mijn eerste indruk van deze training is dat het veelal om sociale vaardigheden gaat die je eigenlijk in je jeugd mee hoort te krijgen. Inmiddels weten we natuurlijk dat veel mensen die vaardigheden bij lange na niet volwaardig mee hebben gekregen.

Deze mensen lopen daar in een later stadium in hun leven vaak tegenaan. Ik heb de indruk dat deze training voor deze mensen wel een goed ankerpunt kan vormen. Om van daar uit zichzelf verder te ontwikkelen in sociale vaardigheden.

Al kan ik me ook goed voorstellen dat je er ook heel veel aan kunt hebben ook al ervaar je het misschien zelf niet als zodanig.

Ga HIER meteen naar de website om de training “Betere Relaties Met Iedereen” aan te schaffen.

Toelichting

Je krijgt bij deze training in 11 weken 23 lessen toegestuurd. In deze periode leer je onder andere beter te communiceren en echt contact te maken. Uiteindelijk leer je ook om te gaan met lastigere mensen door je grenzen beter te bewaken.

In de e-mails word je door middel van gerichte vraagstelling en herkenbare voorbeelden tot verschillende inzichten gebracht. Je leert vervolgens hoe je deze inzichten in de praktijk kunt hanteren.

Het gaat om vrij veel e-mail verkeer. Je zult dan ook veel informatie toegestuurd krijgen. Dat het hier om een online training gaat is dan ook wel een groot voordeel, zo kun je alles in je eigen tempo rustig doornemen.

De training “Betere Relaties Met Iedereen” in grote lijnen

Deze training is min of meer opgedeeld in 5 fasen

E-cover training Betere relaties met iedereen

De eerste fase is gericht op het identificeren van de gezonde relatie. Veel mensen weten niet wat ze van hun eigen relaties mogen of kunnen verwachten. Daarom is het goed eerst voor jezelf duidelijk te krijgen wat een “gezonde” relatie nou echt inhoud.

In de tweede fase leer je beter en effectiever te communiceren. Communicatie, communicatie, communicatie! Ja zo belangrijk is dat natuurlijk wel. Maar hoe doe je dat nou goed? Begrijpt de ander jou niet omdat die niet goed luistert, of omdat jij het niet goed uitlegt??

Tijdens de derde fase krijg je meer inzichten jezelf en anderen en ook leer je hoe je conflicten sneller en makkelijker oplost door middel van meer begrip. Als je het probleem niet begrijpt is het namelijk haast onmogelijk het echt op te lossen.

In de vierde fase leer je beter om te gaan met uitdagingen en beter op te komen voor jezelf.

In de vijfde en laatste fase leer je hoe je uiteindelijk, met alle opgedane inzichten en kennis betere keuzen voor jezelf kunt maken. Je leert ook beter om te gaan met relaties die niet goed voelen.

Wat je krijgt als je de training “Betere Relaties Met Iedereen” aanschaft

Je krijgt gedurende 11 weken in totaal 23 e-mails met een les toegestuurd. Hiermee leer je nieuwe inzichten, krijg je goed advies en tips en krijg je ook concrete opdrachten die je voor jezelf kunt uitvoeren.

Je krijgt als bonus het e-boek “Inzicht in je eigen kracht”. Dit e-boek is ondersteunend bij alle trainingen van Frank de Moei en niet zonder reden. Het helpt je van elke training (en jezelf) een succes te maken door je mindset een flinke boost te geven. (dikke duim omhoog voor dit pareltje)

Je krijgt ook nog een e-mail coachingssessie met Frank de Moei zelf. Wanneer je na de training nog vragen hebt kun je die in een persoonlijke e-mail aan Frank voorleggen. Hij zal je dan persoonlijk zo snel mogelijk van gericht advies of andere benodigde hulp voorzien.

Mijn persoonlijke mening

Ik denk dat het voor veel mensen een goede training zal zijn. De manier waarop Frank de Moei zijn trainingen heeft opgebouwd is goed te behappen en gemakkelijk hanteerbaar in het dagelijks leven.

De vaardigheden die je leert tijdens de training “Betere Relaties Met Iedereen” zijn vaardigheden die je heel je leven goed zult kunnen gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan het uitvoeren van een verzorgende of leidinggevende functie.

"Betere Relaties Met Iedereen" Door Frank de Moei
"Betere Relaties Met Iedereen" Door Frank de Moei

Beoordeling door Esther,

28 sep 2019
4

Ik geef deze training 4 sterren. Want ik zou deze training niet zomaar aan iedereen aanraden, het is namelijk behoorlijk confronterend soms. Maar juist ook door deze confrontaties is deze training wel heel waardevol. De inzichten die je krijgt tijdens het volgen van deze training kunnen je echt je hele leven lang helpen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.