Blijvend Zelfvertrouwen

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

De online training “Blijvend Zelfvertrouwen” van Frank de Moei is een van de best verkopende producten die hij heeft gemaakt. In dit artikel beschrijf ik mijn bevindingen naar aanleiding van mijn eigen onderzoek naar deze man.

Deze training is ontwikkeld voor mensen die het geloof en vertrouwen in zichzelf missen. Mensen die veel moeite ervaren zichzelf echt te accepteren en altijd een ander voorrang op zichzelf geven.

Na het afronden van deze training zou je dus een zelfvertrouwen moeten hebben opgebouwd dat blijvend is. Waar vanuit je dus alleen maar jezelf verder zou moeten kunnen ontwikkelen.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

Wanneer ik deze training doorneem valt me op dat het echt tjokvol motivatie zit. Frank de Moei schrijft op een prettige manier, het is alsof je echt met hem in gesprek bent.

Het staat vol met allerlei uiteenlopende inzichten, niet elk inzicht zal je wellicht persoonlijk aanspreken. Maar het biedt dan ook voor ieder wat wils en ergens biedt het zeker iets wat je wel zal aanspreken.

Het is duidelijk dat het voor een vrij breed publiek is opgezet. Maar goed, gebrek aan zelfvertrouwen treft dan ook een brede groep mensen.

Meld je HIER direct aan voor de online training “Blijvend Zelfvertrouwen”

Toelichting

Met de training “Blijvend Zelfvertrouwen” ontwikkel je een stevig en blijvend zelfvertrouwen. Dit gebeurt door middel van de adviezen, opdrachten en inzichten die Frank de Moei je gedurende 12 weken in totaal 13 lessen toestuurt.

De training richt zich vooral op het feit dat iedereen uniek is en dat iedereen evenveel waard is. Jij bent niet minder waard dan een ander, een ander is ook niet minder waard. Iedereen is precies evenveel waard. (Dat vind ik op zichzelf al een mooi inzicht)

Je zult waarschijnlijk niet meteen de effecten ervan merken, maar geef het een eerlijke kans, doorloop de training serieus. Je leert je eigen kwaliteiten herkennen en voor jezelf op te komen.

De training “blijvend Zelfvertrouwen”in grote lijnen

online training "Blijvend Zelfvertrouwen" door Frank de Moei.

De training “Blijvend Zelfvertrouwen” bestaat uit zo’n 3 fasen. De eerste fase is gericht op het analyseren van je zelfvertrouwen. Je leert wat het precies inhoud en waarom het zo belangrijk is.

Gedurende de tweede fase ga je je eigen zelfvertrouwen ontdekken, door eerst te ontdekken hoe het gebrek is ontstaan. Om er vervolgens op een andere manier mee om te gaan en nieuwe betere conclusies te kunnen trekken.

In de derde fase ga je nieuw zelfvertrouwen opbouwen, creëren zogezegd. Door dit heel bewust te doen leer je ook voor je eigen toekomst hoe je dit kunt toepassen. Op deze manier werkt het door in de rest van je leven en bouw je dus een blijvend zelfvertrouwen op.

Als je de online training “Blijvend Zelfvertrouwen” aanschaft

Als je deze training aanschaft ontvang je het volgende:

Je ontvangt 13 e-mails met lesmateriaal ( over 12 weken)

3 (!) gratis e-boeken:

  • Inzicht in je eigen kracht. Dit e-boek heeft bij alle trainingen van Frank de moei een ondersteunende functie. Het geeft je mindset een boost de goede richting op. Het is niet noodzakelijk het te lezen, maar het zal je zeker helpen de training goed af te ronden.
  • Je bent prima zoals je bent. Dit e-boek is vooral specifiek voor deze training ondersteunend. Het is een vrij uitgebreid boek met veel hoogwaardige (psychologische) informatie en inzichten.
  • Volg je eigen weg. Ook dit boek is vooral bij deze training een hele goede aanvulling. Het helpt je om sterker in je schoenen te staan. Keuzes te maken voor jezelf en niet voor (of om) anderen.

En uiteindelijk heb je ook nog 30 dagen 100% niet goed geld terug garantie.

Mijn persoonlijke mening

Wat mij betreft is dit een van de waardevollere trainingen die je online zult vinden. Niet vol met verwijzingen naar nóg meer duurdere producten. Maar gewoon “what you see is what you get!”. Dat is overigens een algemene indruk die ik van Frank de moei heb. Geen eindeloze onzin maar echte waardevolle informatie en hulpmiddelen.

De e-mail lessen op zichzelf zijn al waardevol. Maar in combinatie met de gratis e-boeken is het echt een van de meest waardevolle dingen die je jezelf voor deze prijs kunt geven.

Online training "Blijvend Zelfvertrouwen" Door Frank de Moei
Online training "Blijvend Zelfvertrouwen" Door Frank de Moei

Beoordeling door Esther,

28 sep 2019
5

5 sterren voor deze training! Ik ben echt heel enthousiast over deze training, het bied zoveel meer dan alleen maar een e-mail training.Toegegeven dat het in het begin misschien wat confronterend en of veel kan zijn. Maar zeker ook met de ondersteuning van de e-boeken die je erbij krijgt zeker z’n geld waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.