De sleutels van geluk en succes

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 5 minuten

In dit artikel ga ik nader in op het e-boek “De sleutels van geluk en succes”, geschreven door Frank de Moei. Ik heb het een en ander van Frank de Moei aangeschaft om zelf goed te kunnen beoordelen hoe de kwaliteit is van zijn producten. Ik ben niet teleur gesteld.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

De sleutels van geluk en succes


Het boek “De sleutels van geluk en succes” is uiteraard geschreven door Frank de Moei. Het is het enige boek dat hij apart verkoopt en wat je niet ergens gratis bij krijgt.

Met goede reden, dit is omdat het naar mijn beleving een heel waardevol boek is. Tijdens het lezen van het boek veranderde mijn mening van matig naar erg goed.

Toelichting

Allereerst vond ik, toen ik het e-boek “De sleutels van geluk en succes” voor het eerst zag, dat de opmaak vrij matig was. Niets bijzonders eigenlijk in vergelijking met andere e-boeken die ik gelezen heb. Echter toen ik verder las begon ik daar steeds meer dooreen te prikken.

Er staat heel veel waardevolle informatie in het boek. Ook echt informatie die je later waarschijnlijk nog weleens terug wilt lezen. Wanneer je jezelf graag persoonlijk verder wilt ontwikkelen biedt dit boek een goudmijn aan informatie.

Het boek is dus niet “flashy”, maar daarmee juist heel erg ter zake. Geen wirwar van afbeeldingen en opsmuk, maar puur de kern van de boodschap. Op een duidelijke manier uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk gebaseerd op, onder andere, zijn eigen ervaringen als coach.

De tips en inzichten zijn allemaal direct toe te passen en goed hanteerbaar voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen.

Het is dé manier om je doelen te vinden en te bereiken zonder genoegen te nemen met minder.

Het boek “De sleutels van geluk en succes” in grote lijnen

Het boek is opgebouwd uit ruwweg vier fasen. De eerste fase is erop gericht een houding te ontwikkelen die succes aantrekt. Je leert hoe je een goede mindset en een sterke mentaliteit ontwikkelt.

Het tweede deel is erop gericht om succesvolle relaties te ontwikkelen. Je leert hoe je op de juiste manier hulp kunt vragen en krijgen van de juiste mensen.

Het derde deel is gericht op het daadwerkelijk behalen van je doelen en het bereiken van succes. Je leert hoe je krijgt wat je wilt door beter naar je gevoel te luisteren. Zo leer je ook beter om te gaan met uitdagingen.

Het vierde deel is erop gericht ook echt te gaan genieten van je succes. Veel mensen vergeten dat het niet een constante jacht naar succes hoeft te zijn. Creëer, vertrouw en ontspan.

Wat hoort bij de aanschaf van “De sleutels van geluk en succes”

Wanneer je dit e-boek aanschaft krijg je dus het e-boek per e-mail toegestuurd.

Op dit e-boek heb je 14 dagen niet goed, geld terug garantie.

En je krijgt er ook het gratis e-boek “inzicht in je eigen kracht” bij.

Dit e-boek werkt eigenlijk ter ondersteuning van alles wat Frank de Moei aanbied en is evengoed veel waard.

Mijn persoonlijke mening

Zoals je wellicht al hebt gelezen ben ik zelf positief over dit boek. Ik heb zelf ook behoorlijk wat ervaring met psychologie. En ik moet zeggen dat het echt meer waard is dan ik had verwacht dat het zou zijn.

"De sleutels van geluk en succes" Door Frank de Moei.
"De sleutels van geluk en succes" Door Frank de Moei.

Beoordeling door Esther,

01 okt 2019
4

Ik geeft dit e-boek een beoordeling van 4 (,5)sterren. In het begin moest ik echt even door de (toch wat saaie) opmaak heen prikken.  Maar na verder te lezen kan ik niet anders dan de conclusie trekken dat dit een zeer waardevol boek is. Het zet je aan het werk en dat is precies wat het moet doen. Ik ben enthousiast.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.