Even voorstellen

Esther Bahnerth

Even voorstellen

Zo, ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Esther Bahnerth een zelfverzekerde hooggevoelige vrouw. Zelf heb ik bewust geen kinderen en ik woon samen met mijn vriend en onze twee honden. De natuur inspireert me enorm en we hebben echt mega veel planten in huis, heerlijk!

Ik heb zacht gezegd mijn jeugd als erg pittig ervaren. Daarnaast paste ik er vroeger nooit echt goed tussen. En ik had veel moeite met lastige situaties die zich binnen ons gezin en in mijn eigen sociale leven voordeden.

Hiervoor heb ik inmiddels vrij veel hulp gehad. Specifiek gericht op de verschillende jeugdtrauma’s die ik hierdoor had opgelopen. En nu noem ik mijzelf met een gerust hart een ervaringsdeskundige.

(geen coach)

Ik ben heel creatief en houd ervan om mooie dingen te maken en te schrijven.

Door middel van deze website hoop ik mensen te inspireren uit het leven te halen wat er in zit.

En dat is bijna altijd meer dan je zelf zou vermoeden..Ondanks alles wat iemand kan gebeuren in het leven

even voorstellen

Mijn doel

Jij bent op zoek naar vrijheid, meer energie en hiermee meer levensgeluk en fijne vrienden.

Dat kan ik me wel even voorstellen, je bent niet alleen. Dus op deze website vind je duidelijke en hanteerbare adviezen en mindset aanwijzingen om toe te passen als je in de put zit.

Een anonieme, laagdrempelige en vrijblijvende manier om jezelf er weer bovenop te helpen. En om zo uit de therapeutische malle molen te kunnen blijven.

Mijn doel is om mensen die even een hart onder de riem nodig hebben (of een schop onder de kont, dat kan ook) te helpen. Om mensen met behulp van nieuwe inzichten te inspireren verder te komen in hun ontwikkeling.

Dit doe ik door middel van mijn artikelen. Hierin bespreek ik steeds die dingen die mijzelf bezig houden op dit gebied. Maar ook vooral de dingen waar ik zelf veel steun en hulp aan heb gehad. Ik vind het heel belangrijk om deze informatie te delen met zo veel mogelijk mensen.

Waar doe ik het voor?

Veel informatie en tips kan ik je zo geven en daarvoor vraag ik niets. En ik vind het alleen maar heel fijn en belangrijk dat ik het zo kan delen met anderen.

Mijn kennis ligt in mijn ervaring op het gebied van jeugdtrauma’s en hoe deze te overwinnen. Voor specifieke kennis die ik niet bezit verwijs ik naar andere personen en producten.

Dit zijn personen en producten die ik zelf grondig heb onderzocht. En waarover ik met mijn eigen ervaringen en inzichten objectief kan spreken. Het gaat namelijk niet over mij, maar over jou als lezer. Hiermee kan ik een kleine commissie verdienen als je producten via een link op deze site aanschaft.

Het is van mij de bedoeling om jou te helpen te bereiken wat jij nodig hebt in dit leven. Vrijheid, energie, liefde zelfverzekerdheid enzovoorts.

Door gebruik te maken van deze tools en die van mijzelf samen met mijn ervaring weet ik zeker dat ik voor veel mensen wat kan betekenen.

Hoe doe ik dat?

Ik doe dit door middel van “buttons” waarmee je direct naar de juiste pagina wordt doorgestuurd:

De sleutels van geluk en succes

Geef mij toegang tot de sleutels van geluk en succes!

Ja! Ik ben klaar voor meer geluk en succes!

Blijvend zelfvertrouwen

Ja! Ik ben klaar om een blijvend zelfvertrouwen op te bouwen!

Ja! Ik geef mijzelf blijvend zelfvertrouwen cadeau!

Internet succes gids

Wordt ook succesvol met de eindeloze mogelijkheden van het internet!

Ja! Ik ga met internet geld verdienen

Maar natuurlijk ook met mijn artikelen.

Zo heb ik bijvoorbeeld artikelen over hoe je meer discipline kunt kweken voor jezelf. En over hoe je je huis (en je hoofd) opgeruimd kunt maken en houden.

Maar ik schrijf ook meer over de kern van de meeste problemen. Hoe bijvoorbeeld veel mensen rondlopen met een jeugdtrauma zonder dat ze zich daar bewust van zijn.

Op mijn blog pagina vind je dus allerhande artikelen die je net even een ander inzicht kunnen geven. Van creativiteit tot positiviteit en ambitieuzere gedachten.

Daarom nodig ik je uit om vooral eens een kijkje te nemen op mijn blogpagina en je te laten inspireren door een van de vele artikelen.

Geef je mening en reageer

Wat leuk dat je mijn “even voorstellen”  helemaal hebt doorgelezen, natuurlijk vind ik het ook heel leuk wanneer je artikelen wilt delen op je eigen social-media. Hiermee zou je me een mega plezier doen. Ook wanneer je een aanvulling, suggestie of vraag of wat dan ook hebt naar aanleiding van een van de artikelen.

Ik vind het heel leuk en leerzaam om berichten van mijn lezers te ontvangen. Dus reageer en geef je mening!

Alvast heel erg bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.