Gelukkig Zijn – Gelukkig Blijven

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

In dit artikel ga ik je vertellen wat mijn ervaring is met de online training “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven” van Frank de Moei. Ik heb deze cursus zelf ook aangeschaft om een duidelijk beeld te krijgen van wat het nou inhoud om een cursus af te nemen van Frank de Moei.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

Na het aanschaffen van deze cursus “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven” had ik in “no time” de eerste e-mail ontvangen. Het ging meteen goed van start. De mails staan vervolgens boordevol duidelijke voorbeelden, inzichten en goed toe te passen tips en opdrachten.

Je moet er wel wat voor doen, maar niets gaat voor niets.

De e-mails zijn duidelijk en overzichtelijk opgesteld. Ondanks dat ze veel informatie bevatten zijn het toch geen ellenlange stukken en leest het vrij soepel weg.

Ga HIER meteen naar de website om de training “Gelukkig Zijn-Gelukkig Blijven” aan te schaffen

Toelichting

Je krijgt bij de training “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven” gedurende 9 weken 18 lessen toegestuurd. In deze periode leer je door onder andere zelfinzicht te ontwikkelen wat je obstakels zijn en je valkuilen. Je leert hoe je hier positiever en constructief iets aan kunt veranderen, zo kun je weer genieten van het leven en het moment.

De opdrachten zijn concreet en je moet er wel echt mee aan de slag. Het is niet een “quick fix”.

Het is niet een wondermiddel waarbij je puur door het lezen ervan ineens een ander leven gaat hebben. Er is altijd actie vanuit jezelf voor nodig. Dat lijkt me overigens ook wel zo realistisch om in te zien.

De acties die nodig zijn voor een gelukkiger leven heeft Frank de Moei in de cursus “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven” heel duidelijk en concreet omschreven. Je kunt er meteen mee aan de slag. En zo voor jezelf een naslagwerk creëren waardoor je eenvoudiger vast kunt houden wat je opbouwt.

De training “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven” in grote lijnen

gelukkig zijn- gelukkig blijven

De training bestaat uit 18 e-mails die beslaan 4 fasen in de training.

De eerste fase bestaat het uit geluk in jezelf ontdekken. Dus niet wat je gelukkig hóórt te maken, maar echt wat jou gelukkig maakt. De basis van jou persoonlijke geluk ontdekken

De tweede fase gaat hierop door en leert je je geluk daadwerkelijk door te zetten. Je leert blokkades op te ruimen en zelf acceptatie.

De derde fase richt zich op blijvend geluk. Hoe je vasthoud wat jou gelukkig maakt en hoe je jou geluk kunt laten leiden naar succes. In plaats van te streven naar andersom.

In de vierde fase leer je hoeveel belang het heeft, jou geluk, je ontwikkeling en het leven in het nu. Weten wat jou gelukkig maakt en weten hoe je dat kunt bereiken komt in deze fase samen tot een blijvend resultaat.

Wat krijg je bij de training “Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven”

Allereerst natuurlijk de 18 e-mails met hanteerbare tips duidelijke inzichten en concrete opdrachten.

Daarnaast krijg je ook een bonus, namelijk het e-boek “Inzicht in je eigen kracht”. Dit e-boek ondersteunt eigenlijk het volledige cursusaanbod van Frank de Moei en niet zonder reden.

Het is een goede manier om in de juiste mindset te komen en te bereiken wat je wilt. Hiermee kun je het maximale uit de cursussen die Frank de Moei aanbied halen.

Tot slot hoort bij deze training ook nog een persoonlijke e-mail coachingssessie met niemand minder dan Frank de Moei zelf. Dit houd in dat, wanneer je nog vragen hebt naar aanleiding van de training, je deze persoonlijk via de e-mail aan Frank de Moei kunt stellen.

Hij zal je dan zo snel mogelijk op een duidelijke, vriendelijke en verdiepende manier antwoord geven op je vraag.

Verder heb je nog zijn 15 dagen niet goed geld terug garantie. Hij zal je echt als je ondanks alles niet tevreden bent zonder problemen je geld terugstorten.

Mijn persoonlijke mening

Ik heb deze cursus persoonlijk doorgenomen. En ik moet ik eerlijk zeggen dat het me erg positief verrast hoeveel hanteerbare adviezen hij in de e-mails verwerkt. Dat alles terwijl de e-mails dus niet eindeloos door rammelen. Zoals ik eerder ook al aangaf het leest vrij soepel weg allemaal.

"Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven" door Frank de Moei
"Gelukkig Zijn- Gelukkig Blijven" door Frank de Moei

Beoordeling door Esther,

28 sep 2019
5

Ik ben heel enthousiast! Wanneer je deze training aanschaft krijg je echt waar voor je geld. Wanneer je voor de opdrachten tijdens de cursus een klein schriftje gebruikt heb je daarnaast ook nog eens je persoonlijke naslagwerk om ten alle tijden nog eens in terug te bladeren. De stof ik goed te begrijpen en goed te “behappen”, lekker in het eigen tempo te volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.