Nooit Meer Zorgen Of Stress

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

In dit artikel ga ik de training ” Nooit Meer Zorgen Of Stress” door Frank de Moei onderzoeken. De training is voor mensen die van stress en zich zorgen maken een gewoonte hebben gemaakt. Een gewoonte in plaats van een uitzondering.

In de training komt naar voren wat het is wat ontspannen mensen doen waar gespannen mensen van kunnen leren. Gedurende de training geeft hij eenvoudige opdrachten en brengt hij je tot de juiste inzichten.

Het is zoals bij alle andere trainingen van Frank uiteraard wel de bedoeling dat je de adviezen ook daadwerkelijk toepast. De training is bedoeld voor mensen die echt iets willen leren en bereid zijn er wat voor te doen.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

Het lijkt allemaal eenvoudig genoeg, leer positief nadenken, volg de opdrachten en adviezen op en je bent er. Zo makkelijk is het alleen meestal niet. Gelukkig lijkt Frank de Moei zich daar zelf ook van bewust. Dit is echter wél zijn insteek, hij pakt dit alleen wel heel grondig aan en laat weinig aan het toeval over.

En heel eerlijk denk ik ook dat het juist die intensiteit van de training is die je gaat helpen het resultaat te halen.

Meld je HIER direct aan voor de training “Nooit Meer Zorgen Of Stress”

Toelichting

De training “Nooit Meer Zorgen Of Stress” geeft je gedurende 9 weken met 19 lessen de inzichten die je nodig hebt. Hiermee leer je om spanningen en negatieve gedachten zelf te kunnen omzetten in een ontspannen houding en positiviteit.

Zoals ik eerder al noemde is het de intensiteit die je je inzichten gaat geven. En ga je hier serieus mee aan de slag dan denk ik dat je er echt heel veel baat bij zult hebben. Maar die houding is wel belangrijk.

Wanneer je voor deze training kiest denk ik wel dat dit ook je insteek zal zijn. Het is geen “quick fix”. Je moet wel echt zelf actie ondernemen en de lessen toepassen in je eigen leven. Dat lijkt logisch, maar sommige vragen/opdrachten zijn ingewikkeld en dan is het verleidelijk die over te slaan.

Doe dat niet, maar neem er echt de tijd voor. Frank de Moei heeft deze training niet zomaar ontwikkeld. Maar de inhoud is alleen waardevol als je die gebruikt zoals die bedoeld is.

De training “Nooit Meer Zorgen Of Stress” in grote lijnen

De training is opgebouwd uit 3 fases.

De online training "Nooit Meer Zorgen Of Stress"

Tijdens de eerste fase leer je waar je zorgen en stress vandaan komen door de vraag “Waarom maken we ons zorgen”. Dat klinkt heel eenvoudig, maar tijdens deze fase wordt je echt getriggert daar goed over na te denken.

In de tweede fase leer je hoe je effectief je zorgen kunt transformeren naar positieve(re) gedachten. Hierdoor ben je makkelijker en sneller in staat te ontspannen.

Tegen het einde van de training leer je hoe je steeds automatischer kunt gaan ontspannen. Alsof je nooit anders gedaan hebt. Een van de meer verfijnder technieken en goed om onder de knie te hebben.

Wat je krijgt bij de training “Nooit Meer Zorgen Of Stress”

Je krijgt natuurlijk gedurende 9 weken de 19 e-mails. Vol met hanteerbare adviezen, concrete opdrachten, inzichten en adviezen.

Daarnaast krijg je ook het gratis e-boek “inzicht in je eigen kracht”. Dit is een waardevol, begeleidend e-boek dat bij elke training van Frank de moei “hoort”. Het is een goede ondersteuning voor elke training die hij heeft. Dit e-boek helpt je tot de juiste mindset en motivatie te komen. En dit helpt je bij het halen van een goed resultaat

Uiteindelijk krijg je ook nog een persoonlijke e-mail coachingssessie van Frank de Moei zelf. Deze sessie kun je gebruiken wanneer je na de training nog steeds tegen dingen aanloopt. Je kunt hem dan een e-mail sturen met je vraag/probleem. Hij zal je dan zo snel mogelijk voorzien van de benodigde inzichten en/of antwoorden.

Dan heb je ook nog 15 dagen niet goed geld terug garantie. Wanneer je geen verschil merkt en er gewoon niks aan hebt gehad heb je 100% garantie van hem dat je je geld terug krijgt.

Mijn persoonlijke mening

Persoonlijk denk ik dat deze training zijn geld waard is. Alle kennis en inzichten die je gedurende deze 9 weken toegestuurd krijgt. De ondersteuning door Frank de Moei zelf en het e-boek, een naslagwerk wat je er later altijd nog eens op na kunt zien. Allemaal heel waardevolle en levensveranderende informatie en inzichten.

Online training "Nooit Meer Zorgen Of Stress" Door Frank de Moei.
Online training "Nooit Meer Zorgen Of Stress" Door Frank de Moei.

Beoordeling door Esther,

28 sep 2019
5

Ik geef deze training 5 sterren omdat het een hele goede manier is om je instelling te veranderen naar positief en ontspannen. Je leert wat echt waardevol is in het leven. En dat is niet je zorgen maken of stressen over van alles en nog wat. Je leert ook hoe je dit kunt vasthouden, ook wanneer de training is afgelopen. Een aanwinst voor de rest van je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.