Wie is Frank de Moei?

Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Frank De Moei de eigenaar van het online bedrijf “NewStart” is inmiddels een redelijk bekende naam in de online coaching business. Maar wie is hij nou echt en bied Frank de Moei wat hij belooft?

Inhoudsopgave

Mijn onderzoek naar Frank de Moei.

Mijn aller eerste indruk van Frank de Moei en zijn producten was een heel sterk no-nonsense gevoel. Geen gluiperige verkooppraatjes of pogingen om je ervan te overtuigen dat je niet zonder hem kunt. Dit heeft er ook toe geleid dat ik ervoor gekozen heb hem in mijn blog regelmatig te noemen.

Daarom heb ik natuurlijk wel even mijn eigen onderzoek gedaan naar deze man.

Ik heb zijn website eens goed doorgespit en doorgenomen. En hem een persoonlijke e-mail gestuurd met het verzoek om meer informatie over zijn producten.

Deze heeft hij mij ook ruimschoots toegestuurd. Tijdens dit e-mail contact kreeg ik ook meteen een goede eerste persoonlijke indruk van hem.

Ik heb ook andere reviews over deze man gelezen. Ik heb ook zelf een audit uitgevoerd op zijn website.

Uit deze gegevens blijkt dat zijn uitspraken over bezoekers en de populariteit van zijn website en producten inderdaad waar zijn.

Uit deze gegevens blijkt dat hij dus een goed lopende en goed bezochte website heeft.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei, Blijvend zelfvertrouwen.

Frank de Moei beschrijft zichzelf als een expert op het gebied van coaching bij persoonlijke ontwikkeling en groei. Dit samen met psychologie en training, zegt Frank, zijn ook echt zijn passies.

Frank de Moei is een gediplomeerd internationaal lifecoach en is aangesloten bij het NOBCO en het EMCC. Hiernaast heeft hij nog verschillende diploma’s en meer dan 25 jaar ervaring op onder andere het gebied van coaching.

We kunnen dus met recht vaststellen dat deze man weet waar hij het over heeft en dus niet zomaar een zelfbenoemde expert is.

Wat doet Frank de Moei

Frank de Moei is oprichter van de website Newstart.nl. Hij heeft verschillende online trainingen ontwikkeld, hierbij horen ook verschillende e-boeken die hij heeft geschreven. En hij geeft ook persoonlijke trainingen. Daarnaast biedt hij ook een jaarprogramma aan. Hierbij kun je alle cursussen en boeken in één keer aanschaffen tegen een mooie korting.

Dit jaarprogramma bestaat uit:

  • 5 Online trainingen van Newstart: Wekelijks een e-mail met daarin inzichten en opdrachten.
  • 85 Online lessen voor een gelukkig en succesvol leven: Resultaat gerichte inzichten, oplossingen, vragen en oefeningen
  • 5 Digitale boeken

Wat bied hij aan?

Online trainingen:

E-Boek:

Naast de verschillende gratis e-boeken, die je krijgt wanneer je één van de cursussen van hem koopt, is er ook nog los het e-boek “De sleutels naar geluk en succes” te koop.

Mijn ervaring met Frank de Moei.

Hij maakt tijdens het mailcontact dat ik met hem heb gehad een vriendelijke en oprechte indruk. Iets warrig, maar niet op een vervelende manier.

Zijn website ziet er netjes en verzorgd uit, maar niet “gelikt”. Hetzelfde kan ik ook zeggen over zijn lectuur. De dingen die hij geschreven heeft zijn qua inhoud van hoge kwaliteit. Ik heb hiervoor verschillende van zijn e-boeken doorgenomen en ook een deel van zijn trainingen ingezien.

Zijn producten, de e-boeken en de trainingen, het is allemaal qua opmaak wat saai te noemen. Maar de kwaliteit van de informatie is hoog en daar draait het toch om.

Conclusie

Frank de Moei is echt, hij is een vriendelijke man die met beide benen op de grond staat. Zijn persoonlijkheid zie je ook terug in zijn producten. Er is niets gluiperigs aan wat hij uitstraalt en aanbied. Het is allemaal echte informatie en psychologisch heel verantwoord.

Wanneer je op zoek bent naar persoonlijke ontwikkeling zou ik zeker aangeven dat je deze man eens zou moeten opzoeken. Na het doornemen van verschillende van zijn producten kan ik niet anders dan de conclusie trekken dat hij goed weet waar hij mee bezig is.

Wat hij online aanbied (ook zijn gratis producten) is allemaal van even hoge kwaliteit. Hieruit blijkt dan ook weer zijn grote passie voor dit vak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.