Vind Je Ideale Baan

Door Frank de Moei. Review

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

In dit artikel ga ik nader in op de online training “Vind Je Ideale Baan” geschreven door Frank de Moei. Deze training is ontwikkeld voor mensen die het gevoel hebben dat er qua werkleven meer zou moeten zijn.

Meer dan hun baan en de sleur waarin ze daar beland zijn. Dat is natuurlijk ook zo. En met deze training leer je hoe je daar verandering in brengt.

Inhoudsopgave

De eerste indruk

Zoals bij alle andere trainingen zitten de e-mails ook deze training boordevol handzame tips, adviezen en concrete opdrachten. Goed uitvoerbaar, maar wel confronterend.

Nu denk ik dat dat ook wel nodig is. Veel mensen blijven tenslotte in een baan vastzitten terwijl ze liever iets anders zouden willen doen. Deze training legt de vinger precies op de zere plek.

Als je niet precies weet wat je wilt, blijf je (te) makkelijk in een baan hangen die je niet brengt wat je echt wilt en nodig hebt.

Ga HIER direct naar de website om de training “Vind Je Ideale Baan” aan te schaffen.

Toelichting

Je krijgt bij de training “Vind Je Ideale Baan” in 10 weken 12 lessen toegestuurd. Hierin leer je hoe je van je werk je hobby kunt maken, meer plezier in je werk kunt hebben, minder te twijfelen aan jezelf en nog veel meer. Je zit in een sleur op je werk, steeds vaker vraag je je af “is dit het nou?” Deze cursus gaat je dan zeker helpen.

Een kenmerk aan deze cursus, naast dat het je echt aan het werk zet vind ik dat het redelijk confronterend kan zijn. Dat vind ik persoonlijk wel een goed teken. Want dit betekent dat de kern van het probleem aan bod komt en ook echt aangepakt wordt.

Aan de hand van concrete stappen die je kunt zetten en zelfreflectie-oefeningen wordt je tot inzichten gebracht. Met deze inzichten kun je weer andere oefeningen doen enzovoorts. Zo leer je gaandeweg wat jij nodig hebt en hoe je dat kunt bereiken.

De training “Vind Je Ideale Baan” in grote lijnen

link vind je ideale baan

De training “Vind Je Ideale Baan” is onder te verdelen in drie fasen.

De eerste fase is erop gericht dat je jou eigen talenten en passies in kaart gaat brengen. Hierbij ga je de lijn trekken naar je werksituatie. En met behulp van infographic’s kun je zo een heel goed beeld krijgen van waar je staat en wat je nodig hebt.

In de tweede fase leer je hoe je twijfel omzet in kracht. Door middel van inzichten en reflectie ga je leren wat het was wat je tegenhield en hoe je daar beter mee om kunt gaan in de toekomst.

In de derde fase ga je daadwerkelijk stappen zetten. Je hebt geleerd wat je nodig hebt en wat er voor nodig is om daar te komen. In deze fase gaat je motivatie gelden en kun je gemakkelijker dan ooit de stappen zetten die nodig zijn.

Wat je krijgt als je de training “Vind Je Ideale Baan” aanschaft

Je krijgt natuurlijk de 12 e-mails met de hands-on adviezen, inzichten en opdrachten.

Maar je krijgt ook nog 3 gratis e-boeken!

  • Inzicht in je eigen kracht. Een begeleidend e-boek dat bij elke training van Frank de moei “hoort”. Dit e-boek is een goede ondersteuning met betrekking tot de juiste mindset en motivatie. Het helpt om het maximale uit elke training en jezelf te halen.
  • Ontdek je passie en talent. Dit e-boek sluit natuurlijk naadloos aan op de eerste fase van deze training. Het zal je hier ongetwijfeld goed bij helpen.
  • Maak de overstap naar je droombaan. Dit e-boek sluit vervolgens weer naadloos aan bij de laatste fase van deze training. Zoals ook de voorgaande twee e-boeken goede naslagwerken om er af en toe nog eens bij te pakken.

Je krijgt bij deze training ook een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht je tot 30 dagen na het einde van de cursus niet tevreden zijn, dan zal hij je zonder problemen je geld terug storten.

Mijn persoonlijke mening

Deze training lijkt me voor veel mensen haast onmisbaar. Ik zie in mijn omgeving zoveel mensen die vastzitten in hun vaste werk-sleur. Totaal hun echte talenten negerend.

Mensen die al vanaf dinsdag uitkijken naar vrijdagmiddag en vanaf hun 50e uitkijken naar hun pensioen.

Los van de noodzaak is deze cursus ook heel waardevol omdat het je ook op andere vlakken van je leven inzichten zal bieden. En dan zijn er natuurlijk nog de e-boeken die je er later altijd nog eens op na kunt kijken.

"Vind je Ideale Baan" Door Frank de Moei
"Vind je Ideale Baan" Door Frank de Moei

Beoordeling door Esther,

28 sep 2019
4

Deze training raad ik zo veel mensen aan! Het is overzichtelijk en je hebt altijd alle benodigde lectuur bij de hand. Het vergt alleen wel toewijding. Maar goed, ik denk dat beginnen met deze training al een hele goede eerste stap kan zijn als je merkt dat je niet op de juiste plek zit met je werk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.